Pages

.:: S A H A B A T ::.

tabung

Tuesday, May 31, 2011

.::Fatin Liyana dan Sembilan Nafsu::.

Salam Alaikh..

Bila sebut pasal blogger, mesti rata rata blogger kenal dengan FATIN LIYANA. Apa? Tak kenal? Hang memang penipu besaq.. Lebih lebih lagi adik adik manis, wanita berfesyen dan budak budak sekolah yang suka benda kiut miut penuh dengan pengetahuan tentang fesyen. Eh, bukanlah hendak mengatakan yang si Fatin Liyana itu adalah benda.. Haha, sekadar penerangan.

Aku follow budak Fatin ni sudah lama. Bukan sebab aku ini fashionable or gadis semasa yang berpakain haptodate senantiasa. Kadang, erm, sedih jugaklah. Yalah, lumrah seorang perempuan, mestilah mahu chantek chantek, haptodate segala bagai kan. Kalau tengok diri sendiri, ya, memang aku sangat 2007 lah bak kata si FL ni kan, tapi syukur saja, sekurang kurangnya aku masih berpakain kan. *cry*

Eh, aku cakap pasal apa tadi? Oh, aku follow dia sebab si FL punya blog ini sangat la berinformasi. Si molek FL ni memang la beuty with brain orang bilang.

Untuk dia punya recent post, pasal orang perempuan berakal 1 bernafsu sembilan memang la benar benar benar benar. Haha. Sangat setuju. Namanya kalau perempuan, moody itu sudah pasti, mahu itu mahu ini.. Kalau diturut memang mati. Ye dop?

Mahu baca? Sila la klik sana . Haha.. Asyik orang tulis sini jek kan. Kesian sana, terasing.

Saturday, May 21, 2011

.::Sekali Aku Menjoin::.

Salam Alaikh..

Ilek ilek.. jangan marah ha... Sekian lama menginvisible man kan diri sendiri, kini tiba masanya blog ini bertulis. Ehehe. Yalah yalah, sedar la kan.. Rumah haku tidak ada benda bernama internet. Kalau ada pun sekadar membeli broadband secara beransur ansur. Itu pun broadband bertahap kelajuan siput sedut. *nangis*


Membuat entry secara tiba tiba iini pun gara gara hasil lawatan Encik Areliff  yang menjemput untuk menjoin bloglist beliau. So, siapa yang tidak dijemput tuh, jangan perasan la kan. Haha. Ok, tidak lawak. Dengan itu Encik Areliff. Ini entry saya. Sila masukkan ke dalam bloglist kamu yah. Sekian.=)


p/s:erm, Encik Areliff, saya adalah wanita. *shy*