Pages

.:: S A H A B A T ::.

tabung

Tuesday, April 20, 2010

.::Kebenarankah?::.

20042010(Selasa)
Petang ni aku start masuk exam. Pengaturcaraan matematik. Hm? Ya.. Suda2, aku suda habes mentelaah:males:. Diharapkan paper ini aku boleh skor. Sebab paper ini la satu2nya untuk aku perolehi gred yang baek. Kalo tidak, matilah. kene :tendang: dengan mak bapak. Harapkan 5 paper yang laen tu? Urghh.. Kureng!

Best jugak ada blog ni. (Tiba2).
Yalah2, bukak blog yang baek2, baek la yang dapat. Kalo bukak blog yang nonsense, nonsense la jugak jadinya. Betul kan?
Oh ya, aku mahu berkongsi maklumat mengenai negara kita. Hah, tau takpe.. Kena la tau perkembangan negara sendiri kan?


Mahu tahu pasal apa? Sila klik di sini. Sudah? Kalau suda, apa pendapat korang? Percaya atau tidak?

Oh ya, tahniah untuk blog tersebut. Sedikit sebanyak, dapatlah membuka pemikiran rakyat kita ni. Walaubagaimanapun (penanda wacana di situ), kena fikir jugak. Jangan terus percaya ya. Tapi, aku yakin..Masyarakat kini bukannya masayarakat yang lurus bendul lagi. Masing2 ada otak, boleh berfikir. Yang mana mutiara air masin atau mutiara air tawar. Hahahaha..

Erk..
'^_^ ~~ ok2..


Sila mendoakan keberlancaran hotak aku untuk berfikir dan kebolehan daya ingatan yang mantap ketika menjawab exam nanti ya. Thanks..

Buat baek di balas baek tau.

P/s: Sedang dalam usaha mengelakkan pemakain spek kerana bukaan mata semakin sedikit aka mata suda menjadi sangat sepet. :nangis: