Pages

.:: S A H A B A T ::.

tabung

Wednesday, January 26, 2011

.::Tutorial Letak Gambar Pada Tajuk Posting::.

Salam Alaikh.

Haha. See See. My blog ada mekap sket. Sket saja lah. Banyak sangat ngeri pulak kejadiannya. Ye dop? Sedangkan tengok perempuan mekap lebih lebih pun kita rimas, apa lagi blog mekap lebih. Lagilah rimas! Ish ish. Budak budak zaman sekarang ni memang advance. *tibatiba*

Ha.. Iya. Aku belajar ini dari budak ini lah. BITTERSWEET LIFE. Kitorang punya teddy bear sama. Kaler pink. Eh, ada kah? Ada aku tanya? Ok fine.

Kalau kalian mahu tahu tutorial meletak piccy pada tajuk posting, sila lah menjengah ke blog beliau. Tapi yang aku try buat ni, apsal tiba tiba tiada piccy? Tadi ada tau. Cuma aku bedah sikit coding dia. Tukar kaler garisan dari pink ke kaler soklat sket. Yalah, aku bukan gegurl. Jenis gadis suka pink. Aku cool okeh. Rock. *pegang gitar* Habis kenapa aku ada teddy bear kaler pink? Ex aku belikan. Tiada ku suruh dia beli kaler pink okeh. Dia beli saat tercabar. Tuh yang terbeli kaler pink. As ex ahwek yang bersopan dan menjaga hati, aku relakan saja..... Baik kan? Tapi sudah kena dump! *cry*

SOT!

Oklah. Cukup itu saja perkongsian untuk hari ini. Bebeh DeathLover, I maju selangkah.