Pages

.:: S A H A B A T ::.

tabung

Tuesday, March 15, 2011

.::THANKS NUFFNANG! HAHA..::.

Salam Alaikh..=)


Oh ya. Mahu jugak tunjuk... Stelah beberapa tahun, akhirnya, berjaya jugak kumpul 40 sen. Syukur ALHAMDULILLAH..

Tunggu la 12 tahun lagi..Kot kot boleh kaya macam korang...=)

*tiru ayat ahkak REALITI KEHIDUPAN*

.::Buat Duwet::.

Salam Alaikh..

Ehem! Ehem ehem.. *malu malu*

Hai, sila tengok dekat atas dan sebelah tu. Ada nampak iklan HB kan? Kan?
Tolong la klik.. Miaww~~

Iya.. Aku telah terpengaruh dengan blog orang lain. Iya iya.. Jangan risau wahai kawan kawan semua.. Bila join HB ni, status glitterati korang tidak terganggu sama sekali. Di ulang sekali lagi, tidak terganggu sama sekali ya. So, mari pakat pakat join affiliate HBni untuk sama sama menjana keuntungan selain berblog.

Ceh. Ayat macam ahli politik!

So, how to create an account at HB ni, kalian tengoko lah step dia kat bawah ni ye. Kredited to MAMIUYUN


Apa itu Affiliate HeartBeat & Cara Register..

Rasanya ramai blogger dah tahu pasal HeartBeat! nie kan.. Kebanyakkannya tengah menjana pendapatan dengan join HB!Affiliate...

Sebenarnya HeartBeat nie syarikat yang menjual barangan hadiah dan sourvenir yang unik dan produknya tidak terdapat di kedai sourvenir lain di Malaysia.. Semuanya dibuat khas mengikut kehendak pelanggan.. Oleh itu, menjadi Ahli Affiliate HB! tidak menggangu status Glitterati Nuffnang.. Sebab HeartBeat! bukan pesaing Nuffnang dalam bidang pengiklanan..


Ini hasil pendapatan Cute Mum selama 2 minggu lebih.. Dah dapat RM67.88... Minimum CashOut sama macam Nuffnang.. RM50...


Disebabkan ada yang bertanya bagaimana nak join HB! nie.. Cute Mum berbesar hati nak tunjukkan cara-caranya... Semoga kita boleh menjana pendapatan bersama-sama...


TQ Putri Malu.. Cute Mum cuba terangkan satu persatu yer... Mula-mula bagaimana nak Register HeartBeat!..


2) Klik "Create Account".


3) Klik "Create Account" pada bahagian New Customer..


4) Isi semua details yang diperlukan di "My Account Information".. Pastue tekan Continue..


5) Dah berjaya.. Klik "Join HB! Affiliate"..


6) Klik perkataan "Online Application"..


7) Isi details yang diperlukan... Pastue tekan "Continue".. Pasal Payment tue boleh pilih bayaran melalui cek, transfer atau isi kemudian pon boleh....Cute Mum pilih isi kemudian..


8) Ok.. Dah siap...


Anda dah berjaya menjadi Ahli AffiliateHB!... Step seterusnya letak Kod Banner kat blog... Yang tue kejap lagi Cute Mum tunjukkan caranya yer...

"Selamat BerHeartBeat!... Jom join cepat..."

p/s: Sesiapa yang nak copy paste tutorial nie boleh sahaja... Cuma linkkan kepada Cute Mum yer... TQ..


Amacam? Ada faham? Apa lagi... Sign up le sekarang...=)