Pages

.:: S A H A B A T ::.

tabung

Thursday, July 22, 2010

.::Online Sambil Dapat Duit. Best Sungguh::.

22072010 (Khamis)

O yeah! Apa macam? Gempak tidak tajuk? Tidak? Ok bye.

Sekarang ni, (Eh eh, tadi sudah kata bye, still menaip apa an?) ramai orang boleh dapat duit hanya dengan selalu berinternet kan? Jangan tipu, nuffnang, mangga tuh segala. Iya. Memang sudah berapa ramai yang boleh beli kereta hanya dengan online setiap hari. Ok. Agak hyperbola sepak di situ. Tidak kisah la apa jua benda yang berhasil diperolehi hasil daripada online ni kan? Aku juga sedang mencuba. Hihi. Tengok kat tepi tuh, ada ManggaAd kan? (Kalau baek, sila lah klik iklan. Hehe. Terima kasih bagi yang telah mengklik)

Jenis mengiklan begini memang sudah biasa orang gunakan. Sekarang, aku jumpa satu lagi cara bagaimana kita boleh online, sambil share share, sambil boleh dapat duit. Huh? Tidak percaya? Tidak percaya ya? Tidak mengapa.. Nanti, bila aku sudah berjaya membeli kereta sebijik, kamu orang sila jangan jeles.Haha. Jangan marah, gurau sket.

Cara yang satu ni, kalau korang adalah seorang manusia yang gemar bergambar bagai, (Skil sikit sikit amik gambar sendiri di mana mana saja sambil buat muka kiut) ha! ini lah peluang yang best untuk mendapat keuntungan daripada sifat semula jadi korang yang suka ambil gambar. Mudah saja. Upload gambar korang sebanyak mungkin dan tunggu. Sesenang itu? Ya iya lah!

Cuma, kalau mahu ramai orang view picta picta itu, kena la rajin promote bagai. Derang akan bayar $0.22 per 1000 pic view. Ok la tu. Daripada tiada. Betul kan?

Konsepnya begini, gambar gambar korang tu, makin ramai orang view, makin banyak la income yang anda boleh jana. Itu saja. Tapi ingat, sila jangan mengupload gambar gambar yang kurang sopan. Walaupun mungkin di dunia income yang anda dapat adalah banyak, beringat juga income untuk ke neraka juga mungkin akan membuak buak. Peringatan ikhlas dari aku.

Oh ya, kalau berminat untuk mencoba, sila la klik sini ya kawan kawan! eh eh, bukan di situ, di Sharepic

APA!? Iya iya. Jangan risau. Karang aku post la pasal Hitler tu. Ya ampun. Pemarah sungguh.


p/s: mudah mudahan boleh kaya raya. Amin.