Pages

.:: S A H A B A T ::.

tabung

Thursday, February 17, 2011

.::Kau yang Ke-200::.

Salam Alaikh.

Ehem!
Follower aku sudah sampai ke tahap mokja 200 orang. Orang yang bertuah itu adalah............ *bunyi drum*



Aku tanya dia,

'Mahu hadiah ka?'



"NOPE, CUKUPLAH SEKADAR SEDEKAHKAN AKU AL-FATIHAH"


DEBABOM!!! KEPRAKOMBURRRRRR!!!

Mak rase hinsap nyah..
Ang memang hekot blog aku secara rela hati kan? Kan kan kan? *nanges*




p/s : Baru jek ingat nak bagi sebuah kereta toyota vios. Tapi dia refuse. Ok...

.::Kimora Lee Simmons (kot)::.

Salam Aliakh.

Dear my maya diary.. *muntah*

Semalam, aku tengok rancangan feberet. Berulang ulang. KLS. Kimora Lee Simmons (kot ejaan dia macam nih). Life In The Fab Lane.


Bila tengok rancangan ni, macam macam perasaan timbul. Sometimes it was like,

'Uh. yakinnya dia nih. Bagus bagus, i loike' But Sometime,

'Eyh minah ni banyak songeh. Mahu yang perfect saja' And sometime,

'Ngeri eyh ini wanita'

Memang macam macam ada. Shes's perfectionist. She's the icon of fabulocity. She's want everything happened the way she want it to be. Uh. Geram saja tengok. Kerja di bawah dia memang perlu kecekapan dan kesabaran yang tinggi di samping kreatif dan inovatif.

Bagus untuk dijadikan ikon. Erk. I mean, yang positif sajalah. Jangan sesekali ikut the way she's dressing. Mahu nangis mak bapak tengok.
Lihat the way she work, the way she's thinking, the way she's treating her childrens.. Ming, Aoki and Kenzo. Yang baik baik saja. Orait?

(Drafted sebab dah pukul lima petang)

Semalam pulak aku tertidur awal. Konon mahu tunggu waktu Isyak, maka baring-baring. Sekali tersedar, uh. Sudah pukul 10 malam. WHAT?! *bangun cepat cepat sambil pening*

Lepas tengok KLS, tengok America Next Top Model pulak. Haish. Tidak tahu lah season keberapa suda. Hih. Lucu. hidup obses dengan kechantekan, backstabbers, cakap belakang. Itu sudah lumrah barangkali. Maybe?

KESIAN...


p/s : Chantek itu subjektif.