Pages

.:: S A H A B A T ::.

tabung

Thursday, January 26, 2012

.::Kehilangan::.

Salam Alaikh~

Kehilangan. Seekor kucing kesayangan. Berita disahkan oleh penanam bangkai beliau sendiri yakni adek haku. Jantan. Ya jantinanya. Juga namanya. Jantan. Setelah bertahun, akhirnya dia pergi dulu. Lebih dulu dari mak mak and bapaknya. Mila, Nana and Adib. Punca kematian, bisul. Bisul seekor kucing. Uff. Sedih. Last tengok dia, 7 bulan yang lalu.... *nanges*

masa muda muda
'Kau pergi jua... Setelah cinta ini membara~' *pegang mic*

Ehem! Ok stop. Tiba tiba karok lagu sedih. Sudah lah!

Gong Xi Fa Choyyyyy! *tiba tiba*

Ok untuk kamu ahlong, ah pek dan juga ahmoi. Selamat tahun baru naga.

Pemalas tahap gaban. 26 hari di tahun 2012 baru mahu update ini blog. Pengsan tengok sesawang di mana mana. Tapi haku tipu korang. Haku tiada lihat sawang pun. Muahaha~ Sebab tu haku kurang rasa bersalah sebab tidak menghapdate blog dengan kadar berirama.

Malas mahu tanya azam kalian. Sudah telat. Azam aku? Biarlah rahsia. Tapi azam tahun lalu, ya. Almost tercapai. Hahahahahahahahaha *gelak sambil cekak pinggang*

Lesen. Ya sudah ada.
Graduate. Ya, sudah.
Kerjaan. Alhamdulillah. Sedang (curi tulang online time kerja)
Good in english. Okbai.

Tiga teratas dapatlah. Alhamdulillah. Yang ke empat itu masih sedang belajar dan terus belajar.

p/s : aku juga sedang dalam chenta. Harharharhar. Ok jangan sebok.
p/s/s : tolonglah kau jangan mendownload macam macam. Gara gara kau internet sangat lembap, lembap!