Pages

.:: S A H A B A T ::.

tabung

Friday, February 11, 2011

.::Sentap!::.

Salam Alaikh........=|

Pagi ini, rasa macam hilang semangat brader-brader dalam hati aku. Eyh, semangat brader-brader memang la tiada. Aku ini 'not a girl, not yet a woman' okeh. Ahkak ahkak rock gitu kan. Tapi, tidak kira macam mana lah rock aku, still ada hati kecik yang kadang kadang boleh merasa pilu piah bila something happened. Hari ini, my sis n BIL will be back to Malaya Land. Again. Uhhhhh...='|

Dua minggu seronok berkumpul ramai-ramai, kali ini satu persatu pula balik ke tempat mencari rezeki masing-masing. Isnin my bro pulak balit (balik) ke seghawak. Tinggal la kami dekat rumah ni ha. Suuuuuuunyiiii la balik. Biasanya, bila time belajar dulu, aku pun akan meninggalkan rumah. Ni sudah habis, mau ke mana lagi? Duduk la rumah kan. HAAHAAA.. Sambil sambil cari kerja sementara tunggu konvo.

Tengah sentap sentap ni, masuk ke RUMAHWARNACOKLAT, dengar lagu.. Terus..

Isk isk isk. Wuuuuuuuuuuu~~~~~  -_-

Tapi jangan sangka i nanges secara realiti. I lagi suka nanges alam maya tau. HAHA!

Tengok, eh. Ada barang bagus. I loike ini barang bagus. So, apa lagi, memang haruslah di tempek ke dalam blog ini kan. Biar sama sama kita sebarkan benda baik ni.

Barang baiknya adalah...........*bunyi drum*

KEMPEN KAMI TAK SAMBUT VALENTINE



By SUNAH SUKA SAKURA

dan

KEMPEN SAYA CINTA RASULULLAH


by AL-HAKIM
Ok guys. Boleh klik gambar bukan untuk tumbesaran, tapi untuk terus ke blog pencetus kempen.

Uh? Valentine? Even tengah kapel dulu pun kami tidak sambut. Puhhhliiiissss.. Untuk apa? Hari-hari kami berkasih sayang ok. HARI HARI. Sampai break. *cry*

Ok ok. Itu cerita time kapel, time unkapel ini, laaaaaaaagilah tidak sambut! Aku yakin siapa yang baca ini tahu. Kalian bijak pandai, carilah laman web agama. Cari, kenapa kalian harus eh wajib berhentikan niat untuk sambut hari valentine ini.

p/s : Sebut pasal kapel, sudah lime bulan semuanya habis begitu saja. Biarlah!