Pages

.:: S A H A B A T ::.

tabung

Thursday, February 17, 2011

.::Kimora Lee Simmons (kot)::.

Salam Aliakh.

Dear my maya diary.. *muntah*

Semalam, aku tengok rancangan feberet. Berulang ulang. KLS. Kimora Lee Simmons (kot ejaan dia macam nih). Life In The Fab Lane.


Bila tengok rancangan ni, macam macam perasaan timbul. Sometimes it was like,

'Uh. yakinnya dia nih. Bagus bagus, i loike' But Sometime,

'Eyh minah ni banyak songeh. Mahu yang perfect saja' And sometime,

'Ngeri eyh ini wanita'

Memang macam macam ada. Shes's perfectionist. She's the icon of fabulocity. She's want everything happened the way she want it to be. Uh. Geram saja tengok. Kerja di bawah dia memang perlu kecekapan dan kesabaran yang tinggi di samping kreatif dan inovatif.

Bagus untuk dijadikan ikon. Erk. I mean, yang positif sajalah. Jangan sesekali ikut the way she's dressing. Mahu nangis mak bapak tengok.
Lihat the way she work, the way she's thinking, the way she's treating her childrens.. Ming, Aoki and Kenzo. Yang baik baik saja. Orait?

(Drafted sebab dah pukul lima petang)

Semalam pulak aku tertidur awal. Konon mahu tunggu waktu Isyak, maka baring-baring. Sekali tersedar, uh. Sudah pukul 10 malam. WHAT?! *bangun cepat cepat sambil pening*

Lepas tengok KLS, tengok America Next Top Model pulak. Haish. Tidak tahu lah season keberapa suda. Hih. Lucu. hidup obses dengan kechantekan, backstabbers, cakap belakang. Itu sudah lumrah barangkali. Maybe?

KESIAN...


p/s : Chantek itu subjektif.

8 comments:

aliesha kirana said...

kdg2 layan jugak..tp nyampah tgk die tu byk songeh..hahaha!

|| A r a W a n i || said...

AK
Dia suma nak perfect kan..
tapi sy suka...
Hahah~~

Yaya said...

saya suka tapi dia garanggg.

walaupun dia cantik dia tetap pilih negro, means dia xpandang rupaaa.

|| A r a W a n i || said...

yaya..
Memang la dia chantek..
tapi dia pun negro jugak..

haha~~
Eyps. Xbaek..=p

Naisophon said...

Kalu india, ada sorang pelakon tu glamer. Kira colgate la dalam industri filem tamil.

nama Rajinakh.

Pelakon Sivaji the Boss. Tengok dia pun rasa geram. haha ha.. semua dia buat jadi belaka.

|| A r a W a n i || said...

Naisophon

Bang, sila definisikan maksud 'geram' seperti yang ahbang nyatakan di atas.

Orang kaya, nak buat, hulur je duit.
Hmmmpppfftt!

ekmal said...

ohh suami (or ex hubby?) dia femes kot..RUN DMC yaww!

|| A r a W a n i || said...

ekmal
ye ekmal..
ex hubby dia lah yang ngaja dia jd pandai bisness ni..

huhu~
nak exhubby mcm tuh jugaklah.

erk?