Pages

.:: S A H A B A T ::.

tabung

Wednesday, January 26, 2011

.::Tutorial Letak Gambar Pada Tajuk Posting::.

Salam Alaikh.

Haha. See See. My blog ada mekap sket. Sket saja lah. Banyak sangat ngeri pulak kejadiannya. Ye dop? Sedangkan tengok perempuan mekap lebih lebih pun kita rimas, apa lagi blog mekap lebih. Lagilah rimas! Ish ish. Budak budak zaman sekarang ni memang advance. *tibatiba*

Ha.. Iya. Aku belajar ini dari budak ini lah. BITTERSWEET LIFE. Kitorang punya teddy bear sama. Kaler pink. Eh, ada kah? Ada aku tanya? Ok fine.

Kalau kalian mahu tahu tutorial meletak piccy pada tajuk posting, sila lah menjengah ke blog beliau. Tapi yang aku try buat ni, apsal tiba tiba tiada piccy? Tadi ada tau. Cuma aku bedah sikit coding dia. Tukar kaler garisan dari pink ke kaler soklat sket. Yalah, aku bukan gegurl. Jenis gadis suka pink. Aku cool okeh. Rock. *pegang gitar* Habis kenapa aku ada teddy bear kaler pink? Ex aku belikan. Tiada ku suruh dia beli kaler pink okeh. Dia beli saat tercabar. Tuh yang terbeli kaler pink. As ex ahwek yang bersopan dan menjaga hati, aku relakan saja..... Baik kan? Tapi sudah kena dump! *cry*

SOT!

Oklah. Cukup itu saja perkongsian untuk hari ini. Bebeh DeathLover, I maju selangkah.

28 comments:

deatH_luVer said...

nyampah ai taw..
ai dah nengok dah semalam kat blog sinar raudhah tuu..
tapi cam malas la nak buat..
sO ai bagi la yu can maju selangkah..
hahhahaha...

|| A r a W a n i || said...

heish.
Nak jugak dia menang.
xpe2...
kang i buat blog i lagi macho ala2 ozil.

Naisophon said...

pmpuan tak suka pakai mekap ke? rimas ke. ingatkan perempuan suka pakai mekap.

|| A r a W a n i || said...

Xsemua.
Haha.
Depend on pompuan tuh jugak lah sophon...

♥ manje ♥ said...

salam ziarah

menarik... tajuk pon dah jadi 'fancy' ngan gmbr (^_^) ~

unknown girl said...

teruskan maju berlangkah2..hehe ;)

rasp said...

lembut dlm keras gitu ya :)
kunjungan balas...
thanx singgah blog...

|| A r a W a n i || said...

Manja:
Tulah. Best jek kan ada perhiasan sket2..

UG:
Ye2. Nak maju lah ni. Sket demi sket.. Thihi...

rasp:
Maybe itu l;ebih baek. eyt. Im rock okeh..=)

hans said...

yups
betul2
ada suka ada x

Vote Hans Bernombor 10 Diruangan Komen

ijatnuar87 said...

yes2..boleh try,hehehe...

49 gak ker?lahir kat ner?

|| A r a W a n i || said...

Hans
Ye2.. Xsemua suka mekap ketat2 kan hans kan..

IN87
Boleh try apa?
Hahahaha..
Eyt, mestilah xboleh bagitahu.
Rahsia2. Cuba teka..=)

ijatnuar87 said...

try la aper2 yg ptt,hehehe...
la,bgtau la..sandakan?tawau?kota kinabalu?keningau?

|| A r a W a n i || said...

Ijat
Hahaha..
Jawapan ke dua yang kamu sebut tuh.
Hah, bak adiah.

|| A r a W a n i || said...
This comment has been removed by the author.
ijatnuar87 said...

la...general hospital tawau ek....ruper2 awk la yg sayer kaco masa kat hspital dlu..sy pom lahir kat tawau gak,hehehe

|| A r a W a n i || said...

eit2..
sy merupakan gadis rock yang tabah serta sabar okeh.
Apa barang lahir d hospital..
Hahahah~~

ijatnuar87 said...

hahahha...yer ker...xder la..rupernyer kiter ni sekmpung..hahaha

|| A r a W a n i || said...

ehehe..
yah ijat..
kita ni sekmapung..
nah nah. doposen..=)

ijatnuar87 said...

hahahah...doposen jek?skrang ni duduk kat tawau lagi la ek

|| A r a W a n i || said...

Amboi.
Budak2 xboleh pegang duwet banyak2 tahu.
xmahu? Ya.. sudah.
Ya iya lah ijat.
im doin my praktikal now.
uFF.
So now kamu stay mana ni?

ijatnuar87 said...

yer2...boley la tu..leh wat masuk tndas,hehehe..owh,prktikal kat tawau gak ek....ambe ddk kat teganu,tapi pasnih keje kat pahang...

|| A r a W a n i || said...

Pergh..
Duduk tanah malaya rupanya..
bah, yalah.
gud luck!=)

ijatnuar87 said...

hahaah...kat sabah pnggil sini tanah malaya ker?hehehe

|| A r a W a n i || said...

xda la..
i jer yang panggil tanah melayu..
i kan rock..
hakhakhak..=)

apa kaitan rock dengan panggil tanah malaya?

ijatnuar87 said...

owh..orang rock la ek...orang batu la gitu kan,hehehe...ader lagi ek,ingtkn dah pupus,hehehe

|| A r a W a n i || said...

Ehem!
Ijat.. Jangan pura2 gila okeh.
Rock bukan batu.
Rock tuh kool..
Im a cool man.. Ahhaks..=p

ijatnuar87 said...

uiks..blajo BI dengan cikgu maner nih?rock tu batu la...cool plak sejuk...paham?hehehe
dan man plak lelaki...(awk lelaki @ pompuan?)

|| A r a W a n i || said...

hai ijat, nama sy ayu..
dan sy seorang gadis..
aww..

Hakhakhak..
yelah2. awklah menang.
nah trophy.