Pages

.:: S A H A B A T ::.

tabung

Sunday, July 11, 2010

.::Oezil my dear::.

11072010 (Ahad)

Dear my fruitheart, Mesut Oezil..

How are u, my fiance idola? Hope u'll owez in a very very good condition. (Uh oh. Tolonglah. Terasa ingin pengsan apabila menaip post ini sambil membayangkan muka Oezil)

Oezil dear,
Setiap kali i nampak u maen, i mean, maen bola la, i terasa seperti u dekat depan mata i saja. Seolah olah, i tengok u maen dekat stadium. Seolah olah, i suda terpergi Afrika sana. Melihat u maen secara live.

Oezil,
Pada mulanya, i tiada la merasa berminat untuk menyokong pasukan u and ur country. I more to ASIAN. Japan, Korea. Tapi, tiba tiba, adek i yang berminat tengok u, so i pun tengok la. Tiba tiba, i termerasa i terminta tengok u pulak. Uhh. (Tapi i terhilang minat sekejap bila u kepit rambut u ke telinga. Nampak aww aww tahu.). Lepas itu, semakin lama, semakin i rasa.. "kompom i minat u!"

Oezil sayang..
Its ok pun German tidak dapat menjadi juara tahun ni. Dont care. Yang penting korang still di atas antara yang teratas. Ingat itu, menang atau kalah, i tetap sokong u and ur team. Hihihi..Oh ya, u ni terlalu cool kan? cool sangat la.Ada taik lalat dekat leher kiri kan? (Gulp! kenapa aku terasa ini ayat stalker?!). Bila tengok u kejar bola, ada element yang lembut di situ. I yakin, u langsong tidak kasar orangnya. Mata pun kuyu jak. Adui... Pingsan!! *melted*

Tapi sebenarnya, u sudah ada tunang. Alhamdulillah, u bawak tunang u masok islam sekali. Bagus bagus. Its ok. I rela undur diri demi u and kebahagiaan u. Uhhuu..

Ok la Oezil, tulis pasal u lama lama buat i mahu pengsan berkali kali. Tolong lahhh!!!!




p/s;sapa sapa yang baca ni, tahu email oezil, sila inform ya. Huu..

0 comments: