Pages

.:: S A H A B A T ::.

tabung

Tuesday, August 2, 2011

.::Freedom::.

Salam Alaikh..=)


Apa macam Ramadhan kalian? Ada ok? Hari ini masuk hari kedua kita di bulan keberkatan. Selamat ya para sahabat. Selamat menyambut bulan yang penuh dengan rahmat ALLAH ini. Mudah mudahan saja, Ramadhan kali ini adalah lebih baik daripada Ramadhan yang lalu. Aaamiin ya RABB.


Tadi tengah berjalan jalan, cari bahan bacaan yang ilmiah, aku terserempak dengan satu blog ni.
........  <--- Klik.


Biasanya kalau buat blogwalking ni, aku paling malas la kalau orang letak lagu dekat blog dia. Yang auto play. Memang kalau tiada kesabaran, haruslah aku pangkah awal awal. Sekalinya, bila aku lalu di blog beliau, masyaALLAH, dengar awal awal lagu pun sudah jatuh cinta ni.


Cepat cepat mencari di mana beliau meletak music gadget dia, lantas mencari maklumat yang perlu. Ah~~ Patutlah, empunya lagu ini memang milik penyanyi genius MAHER ZAIN. Terus laju laju ke 4SHARED dan mendonlod lagu ini. Freedom by Maher Zain.


Ihsan makcik googy


Gathered here with my family 
...My neighbours and my friends 
Standing firm together against oppression holding hands 
It doesn't matter where you're from 
Or if you're young, old, WOMAN or man 
We're here for the same reason; we want to take back our land

Oh God, thank you 
For giving us the strength to hold on 
And now we're here together

Calling you for freedom, freedom 
We know you can hear our call, ooh NO 
We're calling for freedom, fighting for freedom 
We know you won’t let us fall, oh NO 
We know you're here with us

No more being prisoners in our homes 
No more being afraid to talk 
Our dream is just to be free, just to be free 
Now when we've TAKEN our first step 
Towards a life of complete freedom 
We can see our dream getting closer and closer, we're almost there

Oh God, thank you 
For giving us the strength to hold on 
And now we're here together

Calling you for freedom, freedom 
We know you can hear our call, ooh NO 
We're calling for freedom, fighting for freedom 
We know you won’t let us fall, oh NO 
We know you're here with us

I can feel the pride in the air 
And it makes me strong to see everyone 
Standing together holding hands in unity 
Shouting out LOUDLY demanding their right for freedom 
This is it and we're not backing OUT 
Oh God we know you hear our call

And we're calling you for freedom, freedom 
We know you can hear our call ooh NO 
We're calling for freedom, calling for freedom 
We know you won’t let us fall oh NO 
We know you're here with us

LINK DOWNLOAD

Serius lagu ni memang sedap. Sedap sangat. As u all guys can see the lyric.. Its hoping for freedom. There is many of our saudara yang fighting for freedom kan such as Palestin. Erm, not only at Palestin, we also here actually are fighting for freedom. Freedom from nafsu kita sendiri. Agaknya, bila kita akan bebas dari nafsu serakah yang membelenggu?

Ok guys.. Listen to this song. Hayati. Moga terbuka pintu hati. Salam Ramadhan..

P/S: TUHAN, sabarkan aku dengan apa jua dugaan. Kuatkan hatiku ya ALLAH..

2 comments:

nURidayu said...

yeker,,,jap t ayu nk dgar gak ah,,hiiih

|| A r a W a n i || said...

dengar jangan tak dengar tau.. best sangat..=)