Pages

.:: S A H A B A T ::.

tabung

Tuesday, February 21, 2012

.::New Blogshop::.

Salam Alaikh..

Oh. Hiatus yang sangat panjang. Maafkan aku. Tapi serius tengah bz. Bz yang amat. Amat sangat. Sehinggakan Nuffnang pun sudah berhenti bagi BE. *nanes*

Tengok! Untuk Januari saja, hanya satu post? Memang the bad history ever. Satu? Satu saja?

Untuk Februari pun, ini nasib sempat catch up. Bangun pagi pagi, tengok kalender. Apa???!!! Sudah 21 hb Feb 2012? (belakon) Yang hari sebelumnya ittew rasa macam belum dilalui. Over kan?

Oklah oklah. Biar aku bagi satu reason kenapa blog ini sudah kelihatan seperti terabaikan. Sebab aku berjaya melahirkan satu lagi blog. Iya, memang. Aku curang dengan blog yang ini. Miahahahahahahaha~

Kalau korang rajin, and especially untuk the ladies out there yang suka membeli belah shopping secara online, u guys can click the colourfull link below.


Hins hins hins *kembang hidung*

Haah, thats my blogshop. No no no. Not my. Our blogshop. Build by me and my friend. Kalau dah klik tu, sekali lah tolong folow, and sekali jugaklah beli apa apa yang belom orang lain beli yah. Jangan risau, harga aku bagi murah. Korang cakap je korang salah seorang follower blog aku yang ini, aku pasti bagi murah dengan pengurangan harga sebanyak seringgit. Hewhewhew~ Apa? Tidak cukup? Ok lah tu. Hey, bagi sokongan boleh? (memaksa)

Setakat ini, sambutan memang menggalakkan. Kalau korang tidak percaya, ha pegi tengok. Banyak tudung sudah sold out. Tinggal beberapa helai saja lagi. Cepatlah korang sebelum semuanya habis di ambil orang. *gaya mak bedah*

Mari aku bagi preview sikit.




Ha, chantek kan? Banyak lagi dekat TUDUNGSEMASA COLLECTIONS~


2 comments:

rasp said...

oooo dah berlaku 'kecurangan' ek...
ok takpe takpe 'kecurangan' ini diterima ....

|| A r a W a n i || said...

hihi~
yah. blog ini di curangi ye~