Pages

.:: S A H A B A T ::.

tabung

Sunday, June 24, 2012

Salam Alaikh~

Hai, rileks rileks. Oh. Erm, nampaknya ada orang telah mengabaikan blog sendiri tanpa belas kasihan. Berbulan sunyi tanpa posting. Salahkan pada tahap malas menaip. Hidup pun biasa saja. Turun naik, normal. Penuh warna, ALHAMDULILLAH~

Well~ seme orang tahu sekarang tengah hangat EURO kan? Apa? Biarlah kalau aku juga mahu ikut ikutan update mengenai EURO. Harharhar~

Oh, posting ini ofkoslah berkaitan dengan dia tu. Ehem2~ Siapa lagi kalau bukan.. Ahbam bermata seksi, Mesut Ozil kesayangan. Terbit idea bila dak Rapunzil Ozil kata dak ozil ni sudah tidak seberapa inesen. Well, yah. I can see that dear. Dah nampak makin pemarahnya tu. Masa separuh akhir menentang Greece, nampak beberapa kali dia memberontak. Walaupun hidung kembang kempis sikit bila kamera fokus ke dia. Auch!

Opkos terasa sepertinya EURO kali ini akan diungguli oleh German. Percayalah. German akan menang. Sila jangan jeles. Sekarang pun tengah tercari cari Jersi German. Wiuwiuwiu~

Last but not least. See this picture. Officially become my screenlock. Hot sangat. *pengsan*

*pengsan*
p/s: if only~~~~

0 comments: