Pages

.:: S A H A B A T ::.

tabung

Tuesday, April 23, 2013


Hahahha. Tiba-tiba seja kau ketawa kenapa??
Bukan apa. Sangat teruja. Selepas beberapa siri percubaan. Akhirnyaaaaa......!
Dipersembahkan..
Haah. Itulah. Nama dia. Mango blended yang sedap lagi menggembirakan. Hahahahahhahahahahahaha.. (gelak puas hati).
Rasa dia sedap. Betul ni.
Hai, nama saya mango blended. Saya sedap.

 
Hai, saya pun mango jugak. Tapi selamat dari di blend. Alhamdulillah.. '-_- dan saya berlumuran darah asamboi
Sebelum ini ada aku bercerita pasal Mango Sagoo dan Sanggar Cheese fofuler di tempat kelahiran. Disebabkan teringin, maka, try beberapa resepi tapi mangga di Tanah Malaya ni banyak yang peram. So, rasa manis tidak neutral. 
Sekali rezeki bertemu penjual magga yang masak tidak diperam, depan pasaraya OTK, PUCHONG tu, harga pula sangat memeranjatkan kemurahan beliau, maka belilah dalam empat biji satu tercicir dalam kereta. Hebat.
Alhamdulillah. Menjadi. Hahaha. Orang kata, kalau tidak belajar dari kesilapan, rugi kan. Before this buat, so bear in mind apa yang kurang. Dan akhirnya.. Ngam dengan panas terik membara di luar, apa lagi.. Minum Mango Blended sambil nangis sebab sedap sangat. Over sangat kan kau Jemah~ Gittew. Member sebelah pun dapat dua sudu je. Sebab rasa sayang nak bagi lebih. Hahahah! Ko mampu kedekut sampai macam tu?? Okbai.

4 comments:

InaYusoff said...

keliur..
buatkan satu..

ibu mengandung ni..
hahahah..

acah jek..

bagi resepi je sudah sayang..

|| A r a W a n i || said...

erk.
Ibu mengandung..
Mahu resepi2?
Baeklah..
Nanti iolls naik update satu eh.
Aloh2~

InaYusoff said...

hoyeahhhhhhhhhhhh

Arjuna said...

bagi resepi nyah oi. aku nk try buat