Pages

.:: S A H A B A T ::.

tabung

Monday, February 7, 2011

.::GA Pertama PONDOKKECILKU::.

Salam Alaikh.

Orang orang tua kata, banyak bejalan, luas pemandangan. Tapi bloggers kata, banyak bejalan, mata rabun. Cis! Ha.. YAlah. Bila kuat bW, mata asik tengok skrin. Bila tengok skrin lama lama, apa ang dapat? Mata berair kan?

Tapi. Memang berbaloi mata berair kalau boleh dapat hadiah GA dari PONDOK KECILKU nih. Berair banyak banyak pun, aku tidak kesah. Macam orang putih cakap tu.. 'do i look i care? I dont care eh eh eh eh.. I dont care eh eh eh eh eh..' Kalau ada antara pembaca blog aku nih hantu korea, mesti derang tau aku tulis apa tuh *rolling eyes*

Eh. melalut jauh. Just mahu membagitahu, aku telah menjoin satu contest dengan hadiah lumayan berupa sebuah kereta vios dan pakej percutian makan angin di bali. HAHA. Aku tipu. Hadiah dia adalah.. *bunyi drum*

Hadiah pertama

Hadiah kedua
 Amacam? Bukak  mata luas luas. Chantek hokeh. Tau harga dia berapa? *angkat kening*

Check la dekat blog penganjur. Hahahahahah~~~~*gelak sambil cekak pinggang*


p/s: korang xyah join pun xpe... Kuhkuhkuhkuh..

5 comments:

Naisophon said...

Tak minat nak join. Buat apa baju ladies gitu.

|| A r a W a n i || said...

Naisophon
Aih, sebab tuh la kita larang join..
Uhuk2!

en_me said...

chanteknyerrr.. ehehe

|| A r a W a n i || said...

eb_me
Mmg chantek kan..
Ufff uff uff..
doa smoga dapat nih..
haha~~

sahromnasrudin said...

alamak..tajk sesuai la saya join hehehe..trime kasih sudi singgah dan hantar komen di blog saya..semoga singgah kembali ya....