Pages

.:: S A H A B A T ::.

tabung

Tuesday, November 15, 2011

.::Pemalas Tagged::.



Aku kembang kembangkan hidung. Saja mahu menerai, masih berfungsikah otot idung selepas demam teruk beberapa hari. Oh syukurlah. Masih berfungsi.

Hari hari bukak blogger.com. Bukannya ada niat mahu menghapdate pun. Sekadar melihat new entry blog blog yang haku folow. Kot kot ada yang menarik, maka lantas baca. Mood berblogging siryes sudah lari ke laut dalam. 

Entry kali ini pun akibat tiba tiba di tagged oleh makluk ALLAH bernama EryTaleb. Mulanya saja mahu berpura pura gila tiada melihat komen. tapi, aku orang yang jujur. Kalau aku berkasih, memang aku jujur orangnya. jadi, sila pilihlah aku jadi pacarmu. Yang pasti setia menemanimu. Oh. Eh. Mengarut. So, here it is the tagged. Mari menjawab.

There is rules...

1. You must post these rules.
2. Each person must post 11 things about themselves in their journal.
3. Answer the questions the tagger set for you in their post. And create 11 new questions for the people you tagged to answer.
4. You have to choose 11 people to tag and link them on the post.
5. Go to their page and tell them you have tagged HIM/HER.
6. No tag back!
7. No stuff in the tagging section about ‘YOU ARE TAGGED IF YOUll ARE READING THIS’ YOU LEGITIMATELY (a.k.a REALLY, TRUST, WILL ALL HONESTLY) have tagged 11 people.


Qestion NO.1
Apa maksud nama kamu?
~Cahaya AZRA Keramahan. Yah, AZRA tiada meaning. Thankslah.

Question NO.2
kamu berak berapa kali seminggu? haha jawab2..
~Ah? Erm? Not sure. Ei, apa tanya soalan tiada kesopanan dan kesusilaan ni. Malu mak tau!

Question NO.3
anak mak ke anak bapak? Why?

~Anak kepada mak dan juga bapak. Menyebelahi kedua dua side. 

Question NO.4
kalau aku tunjuk pelangi, what the first thing come out on your mind?

~Kesah dongeng.

Question NO.5
pernah terasa nak jadi seseorang? chef ke, penyanyi ke? pelakon ke? or penjaja buah ke?
~Jadi seseorang? Erm. Er. Arr.. Entah.


Question NO.6
pandai memasak? what the best recipe that you've cooked?
~Sedang belajar. The best cooked adalah ikan masak kunyit. Erm. 


Question NO.7
kalau kamu terjatuh di khalayak ramai, apa yang kamu buat untuk cover malu?
~Kalau jatuh bangun cepat cepat and tiada masa melihat sekeliling sambil berjalan laju laju. Sudah sampai rumah baru nangis di sudut sudut dan berdoa tiada orang akan recognise muka orang yang terjatuh tadi.


Question NO.8
pernah jatuh cinta dengan best friend sendiri tak?

-Tiada pernah

Question NO.9                                                                                                                                               kalau marah dan tensen, aku akan.... (sila sambung ayat ini dengan kreatif)
~Online, cari buku motivasi.

Question NO.10
pernah tak buat salah? tapi kantoi, tetap tak nak mengaku salah. apa dia ksalahn itu?
~Pernah buat salah dan kantoi tapi cepat cepat minta maaf.



11. apa pengalaman paling pahit yang pernah anda alami dan sehingga kini anda ingat dan tak mungkin akan lupakan sampai bila
~Dia, dia dia dan dia. Still dia and mungkin tidak akan terlupakan sampai bila bila. Tapi still, dia juga kenangan manis. Ah sudahlah. Okbai.

Oklah, giliran sebelas orang yang ditag.
Erk. Erm. Siapa mahu jawab ini tagged jawab seja. Ahah! Pemalas kan aku?

0 comments: